Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 9/11/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Les embarcacions d’encerclament de la Costa Brava i el Maresme comencen aquest dimecres una veda biològica que s’allargarà dos mesos -fins el 10 de gener- en comptes d’un com fins ara. Així, aquesta nit serà l’última que les embarcacions d’encerclament sortiran a mar. L’objectiu de la veda és permetre que els caladors de peix blau es regenerin i durant tot aquest temps els pescadors rebran ajudes d’Europa per compensar la falta d’ingressos.
A Blanes, actualment hi ha cinc embarcacions d’encarclament. També n’hi han als ports d’Arenys de Mar, Roses, l’Escala, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

– La Fundació El Molí de Puigvert obre aquest dijous una botiga de roba solidària a Blanes. L’obertura de l’establiment forma part d’un projecte de la Fundació adreçat a donar atenció i suport a dones en situació de vulnerabilitat per tal que puguin tenir accés al món laboral. La nova botiga està situada al carrer Ses Falques, 35 i té una superfície de venda de 200 metres quadrats. L’obertura al públic està prevista per al dijous al matí i l’acte d’inauguració es farà al vespre.

– El centre PGA Catalunya Golf and Wellness de Caldes de Malavella ha reduït un 50% el consum energètic en l’últim any. Segons expliquen des de l’empresa en un comunicat de premsa, les accions de sostenibilitat que han posat en marxa eviten l’emissió de 362 tones de CO2 a l’any. Aquesta reducció es deu a la renovació de l’aire condicionat de l’Hotel Camiral per aparells més eficients energèticament amb una inversió de 300.000 euros, el que a la vegada ha permès reduir el consum d’electricitat.

– I l’Ajuntament de Tordera ha obert una línia de subvencions per obrir nous negocis a Tordera. L’ajut és d’un màxim de 2.000 euros per finançar el 50% de les despeses d’obertura d’un negoci als carrers Doctor Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i plaça Església del municipi de Tordera. Els negocis s’han d’haver obert durant aquest any o com a molt tard el 30 de novembre. Per altra part, el consistori també ha engegat una campanya d’identificació de locals comercials per llogar.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit