Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El govern espanyol aprova garanties de suport a la candidatura de la Ryder Cup a Caldes


La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha anunciat l’aprovació d’una sèrie de garanties als organitzadors del campionat de la Ryder Cup en suport de la candidatura Costa Brava-Barcelona per albergar la competició del 2031; una edició que es vol fer al PGA de Caldes de Malavella.

El govern espanyol s’ha compromés a facilitar visats i acreditacions i a impulsar infraestructures per a la celebració de l’esdeveniment. Rodríguez ha explicat que la Ryder Cup és un dels esdeveniments esportius més seguits al món. De fet, com ha apuntat, només el precedeixen els Jocs Olímpics i el mundial de futbol. Així mateix, la portaveu del govern també ha recordat que cada any, l’Estat acull 1,2 milions de turistes per practicar aquest esport. En aquesta línia, Rodríguez ha destacat l’impacte econòmic que suposa ala celebració de l’esdeveniment recordant l’edició del 1997 al Camp de Gibraltar.

Segons la nota publicada des de La Moncloa, amb la candidatura de la Ryder Cup a Caldes de Malavella, el govern també es compromet a garantir la promoció del golf a Espanya “durant els set anys anteriors i els cinc anys posteriors a l’esdeveniment”. A més, també contempla facilitar “tots els mitjans necessaris per garantir un desenvolupament segur i pacífic” de la Ryder Cup. Ara bé, aquests compromisos, segons el govern espanyol, es finançaran amb els pressupostos actuals sense augmentar la despesa pública.

Foto: Harold Abellan // PGA Catalunya Golf and Wellness

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit