test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Col·legi d’Economistes demana a la Generalitat que doni suport a la Ryder Cup


El degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC), Carlos Puig de Travy, ha demanat a la Generalitat que doni suport a la Ryder Cup. A més, ha destacat que “és una oportunitat històrica que Catalunya no pot deixar perdre per l’impacte econòmic i la projecció internacional que donarà a la zona”.

En la celebració de la Junta de Govern des del PGA Catalunya, a Caldes de Malavella, el president de l’entitat a Girona, Lluís Bigas, ha remarcat que l’organització està fent “un gran esforç” per donar resposta als arguments del Govern perquè la competició es pugui celebrar a Catalunya. S’estima que l’impacte econòmic seria d’entre 1.000 i 3.000 milions i es traduiria amb l’arribada d’uns 300.000 visitants.

El CEC ha recordat que en l’Enquesta de Situació Econòmica de Primavera 2023 ja es va concloure que els economistes catalans veien la Ryder Cup com una “oportunitat i un motor d’activitat econòmica estable (no estacional)”. A més, també apuntaven que seria un exemple d’esdeveniment quant a zero emissions, aigua reciclada, fonts d’energia i gestió de residus.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit