La Ràdio de la Selva i el Maresme

Ràdio Marina és una emissora d’àmbit comarcal de la Selva i el Maresme fundada l’any 1983. Des de llavors ha esdevingut un referent de la ràdio comarcal privada de Catalunya i dels mitjans de comunicació de proximitat. L’any 2010 va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Comunicació que atorga anualment la Generalitat de Catalunya. Actualment ens pots escoltar al 100.3 i 96.2 FM i marina360.cat. La seu i els estudis de l’emissora són a Blanes.

Programació

La nostra programació es basa en una selecció musical de clàssics dels 80 i 90 i alguns oldies així com els grans èxits dels 2000. No deixem de banda la música feta a casa nostra. De fet, dediquem un espai diari -Quiòmetre Zero- a la música pop-rock en català.

L’altre puntal de la programació de Ràdio Marina és la informació de proximitat amb butlletins horaris de producció pròpia de 8 del matí a 8 del vespre. També produïm diàriament una agenda d’activitats que inclou les propostes d’oci i cultura més destacades de la Selva i el Maresme.

Cobertura

La nostra cobertura comprèn les comarques de la Selva i el Gironès, gran part del Maresme i part del Vallès Oriental. També ens pots escoltar en streaming a través de marina360.cat i d’aplicacions com Tunein.

marina360.cat: una mirada al futur

Ràdio Marina sempre ha estat una ràdio diferent a les altres. De fet, és de les poques emissores de ràdio privades d’àmbit comarcal que encara funcionen a Catalunya de forma independent. Ara, fem un pas endavant i iniciem un camí cap a la digitalització amb la integració del portal de notícies comarcal tres60.cat. Neix d’aquesta manera marina360, el primer pas d’un projecte digital amb la Ràdio com a eix central però també amb altres canals i formats: web, podcast, vídeo i xarxes socials.

NOTHING FOUND!