Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Maduixots renoven la junta tècnica i directiva

La junta directiva queda en mans de Bernat Sanjuan i Yasmin Argaz, i, la tècnica, a càrrec de Mercè Masferrer i Pol Torrent


Els Maduixots, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, han escollit aquest diumenge la nova junta tècnica i directiva per als pròxims dos anys. Ho han fet en el marc de l’assemblea anual ordinària que han celebrat aquest diumenge. 

El nou president és el torderenc Bernat Sanjuan i la vicepresidenta, la pinetenca Yasmin Argaz. La nova junta la componen 14 persones, 7 dones i 7 homes. La part tècnica estarà coliderada pels torderencs Mercè Masferrer i Pol Torrent.

Com expliquen des de Maduixots, un dels principals objectius de la junta directiva serà l’increment de la massa social. A més, també preveuen crear una escola de música perquè tothom que vulgui pugui rebre classes gratuïtes de gralla i tabal. D’altra banda, la colla destaca que la nova junta s’ha compromès a reunir-se amb tots els ajuntaments del territori per resoldre la problemàtica del local d’assaig i, així, trobar-ne un que compleixi els requisits. També apunten que es vol afavorir i incrementar la presència femenina a la colla i que continuï sent un espai segur per les persones LGTBIQ+.

En relació amb els objectius tècnics, la nova junta destaca el de consolidar la gamma de 7 i 7 i mig.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit