Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres recupera el llegat històric del vescomtat de Cabrera

L’acte central de 'Vidreres en temps dels Cabrera' es farà el dissabte 18 de novembre, coincidint amb la celebració de la Festa Petita del municipi


Vidreres recupera el llegat històric i patrimonial del vescomtat de Cabrera. Sota el lema ‘Vidreres en temps dels Cabrera’, el municipi ha organitzat un seguit d’activitats que es faran entre novembre i desembre.

L’acte central de ‘Vidreres en temps dels Cabrera’ es farà el dissabte 18 de novembre. Aquest dia, de fet, coincidirà amb el cap de setmana de la Festa Petita del municipi. Serà una xerrada sobre el vescomtat de Cabrera. Així, la ponència anirà a càrrec de Joan Llinàs, historiador i arqueòleg; i, Àngel Vàzquez, tècnic del projecte del vescomtat de Cabrera del Consell Comarcal de la Selva.

D’altra banda, des del dimarts 14 de novembre i fins al 10 de desembre, es podrà visitar l’exposició del projecte Vescomtat de Cabrera a la Biblioteca Joan Rigau i Sala. La mostra comptarà amb materials divulgatius sobre diferents aspectes que vinculen la població de Vidreres amb el vescomtat de Cabrera.

Una altra de les activitats serà la caminada popular que es farà el diumenge 19 de novembre al castell de Sant Iscle. A més de la caminada, també es farà una visita al castell a càrrec de Joan Llinàs, director de les excavacions arqueològiques realitzades al castell.

El total d’activitats programades per ‘Vidreres en temps dels Cabrera’ s’han organitzat entre el consistori vidrerenc i el Consell Comarcal de la Selva. L’objectiu, com expliquen, és donar a conèixer el llegat històric i patrimonial del vescomtat i la seva relació amb el municipi.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit