test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres celebrarà la Festa Petita aquest cap de setmana

Durant els tres dies de la Festa Petita de Vidreres el muncipi també celebrarà la 10a Trobada de Ranxos, Escudells i Sopes Històriques i, també, la campanya gastronòmica del salsafí amb la participació de 5 restaurants i 4 establiments comercials del municipi on es podran comprar productes elaborats amb aquest producte


Vidreres celebrarà la Festa Petita aquest cap de setmana del 17 al 19 de novembre coincidint amb Sant Iscle i Santa Victòria. La celebració arrencarà divendres amb un espectacle de ‘cançons de la nostra terra’ amb la Principal de la Bisbal i Esther Buqueras.

Dissabte, coincidint amb la 10a trobada de Ranxos, Escudelles i Sopes Històriques, s’han programat diverses activitats relacionades amb la gastronomia d’aquests tradicionals plats catalans. També s’han programat diverses activitats al llarg del dia com inflables, un espectacle de circ amb la companyia Circ Vermut o un taller de construcció d’avions. A la nit hi haurà el concert de la festa petita al pavelló municipal amb la banda Tutú Keké i Dj Sendo.

L’últim dia de la Festa Petita de Vidreres, diumenge, es farpa la XX Ruta del Taper, una trobada de vehicles i motos clàssiques. També hi haurà, a la plaça de l’Església, se celebrarà un esmorzar popular. A més, s’ha programat també la caminada popular fins al castell de Sant Iscle – Vescomtat de Cabrera i una visita guiada a càrrec de l’arqueòleg Joan Llinàs. Altres activitats programades pel diumenge són la missa solemne de St. Iscle i Sta. Victòria a l’Església de Santa Maria, un tastet de vins escumosos i de productors locals i el tastet oficial de Ranxos, Escudelles i Sopes Històriques.

La Festa Petita de Vidreres acabarà amb ball a càrrec del duet Sònia i Albert al Teatre del Casino la Unió.

Campanya gastronòmica del Salsafí

Coincidint amb la Festa Petita, Vidreres celebra un any més la Campanya Gastronòmica del Salsafí. Aquesta edició, 5 restaurants del municipi oferiran plats elaborats amb aquest producte.

Els establiments de restauració participants són: Restaurant Can Magí, restaurant Can Pou, restaurant Reptes Taverna, The Main i el Cafè de Selis. Així, en aquests locals s’hi podrà degustar vedella amb salsafins, peus de porc amb salsafins, rap amb salsafins, filet a la salsa de cafè de París amb sticks de salsafí o plat amb salsafí, segons l’establiment.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit