Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Quim Botey, membre de la comissió organitzadora del Festimatge: “El Festimatge és un dels pocs festivals que aglutina fotografia, curtmetratge i cinema 9,5mm”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Quim Botey, membre de la comissió organitzadora del Festimatge de Calella. Amb ell hem parlat sobre l’última edició del Festimatge, celebrada durant tot aquest mes d’abril.

Aquest 2023 el Festimatge ha celebrat la 18a edició. Enguany s’han organitzat 24 exposicions de fotografia, visionats de curtmetratges i, també, tallers, conferències i presentacions de llibres. A més, com apunta Botey, aquest any en el marc del Festimatge s’ha celebrat la 50a trobada de cinema 9,5mm i el Festival Europa de Cinema 9,5mm, que és el cinquè any que se celebra a Calella.

Botey apunta que el Festimatge “és un dels pocs festivals que aglutina fotografia, curtmetratge i cinema 9,5mm”. Aquest any, com explica, l’han visitat més de 3.000 persones. A l’edició d’aquest any, com a novetats, han sigut l’ampliació de dies en què s’ha celebrat i la inaguració d’un pavelló que ha acollit obres d’artistes italians.

De cara a properes edicions del Festimatge, Botey s’ha mostrat optimista en relació a la continuitat: “no som joves, però tenim moltes ganes de tirarho endavant i seguir-ho fent”.

 

Foto via Ràdio Calella Televisió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit