Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La Trobada Internacional de Cinema 9,5 mm que es fa al Festimatge és l’única que es fa al món sobre aquesta tècnica de filmació”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanyen Josep Lluís Fillat, president de Fotofilm Calella. Hi hem parlat sobre la 19a edició del Festimatge, el festival de la imatge que ha clos aquest cap de setmana.

Fillat aputa que “l’objectiu del Festimatge era crear un festival, una reunió de gent per parlar de fotografia, i això s’ha aconseguit moltíssim”. De fet, apunta que en les exposicions han passat 2.000 persones. Amb tot, Fillat assenyala que la “valoració és positiva, suficient per motivar una edició l’any que ve”. A més, destaca que l’any que ve és el 20è aniversari.

D’altra banda, el president de Fotofilm Calella apunta que la Trobada Internacional de Cinema 9,5 mm, és l’únic festival al món d’aquesta tècnica de filmació.

Fillat també parla sobre el fenomen de la fotografia “que fem amb el mòbil per enviar”, imatges molt “efímeres”; i de la intel·ligència artificial, que pronostica que serà més una eina que una competència pels fotògrafs perquè, com diu, “la gent vivim més les coses si les treballem, les pensem i les creem”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit