test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 3/05/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Ajuntament de Sils ha patit un atac informàtic que ha segrestat part dels ordinadors i ha posat en risc dades personals. L’atac és del tipus ‘ransomware’, el mateix que l’Hospital Clínic, ha encriptat els arxius dels ordinadors amb una clau indesxifrable. L’alcalde, Eduard Colomé, explica que “fonamentalment se n’han vist afectats documents interns i de treball, però que evidentment també hi ha dades personals”. El consistori, que ja ha rebut un correu electrònic dels pirates informàtics, ni tan sols l’ha respost i ha denunciat els fets davant els Mossos d’Esquadra. Colomé explica que, sortosament, l’atenció al públic no se n’ha vist afectada perquè l’Ajuntament disposa d’un gestor d’expedients que treballa a través del núvol.

– I Pineda de Mar estrena 275 noves places de zona verda del CAP i del sector de Bellamar. Aquestes noves places, com apunta l’ajuntament de Pineda, compensen la pèrdua d’aparcament del barri com a conseqüència de l’inici de les obres del nou CAP que se situarà on hi havia el pàrquing de Tribala. Així, els carrers Moragas i Barret, Tribala, Àngel Guimerà, Ignasi Iglesias i Tarragona i el sector Bellamar Via Punt passen a ser zona verda durant tot l’any permetent que els residents del municipi hi tinguin accés preferent.

– El Maresme celebra, un any més, el Temps de Maduixes. Fins el 28 de maig, 17 municipis maresmencs han organitzat jornades gastronòmiques al voltant de les maduixes, un dels símbols de la comarca. Així, a Arenys de Mar, Calella, Canet, Palafolls, Pineda i Sant Pol, entre d’altres, s’hi elaboraran tot tipus de plats, àpats i menús amb maduixes del Maresme.

– Pel que fa esports, Tossa de Mar acull la segona edició del torneig internacional femení de tennis ITF World Tennis Tour Pola Giverola aquest diumenge 7 de maig. Aquest torneig és la primera prova del circuit Costa Brava Pirineu de Girona de Tennis femení. Les competicions de la categoria W25+H van començar aquest diumenge passat. Aquest proper diumenge, acabarà el torneig dotat amb 25.000 dòlars en premis.
Enguany, el torneig internacional femení de tennis ITF World Tennis Tour Paola Giverola compta amb la participació de 64 jugadores procedents d’una vintena de països.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit