test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 28/06/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Sonia Viñolas, i el regidor de Malgrat Ens Mou, Jofre Serret, han presentat aquest dimarts el cartipàs municipal per al nou mandat. El nou govern del municipi, fruit de la reedició del pacte entre el PSC i Malgrat Ens Mou, s’estructura en quatre grans àrees.
D’una banda, l’alcaldia gestionarà directament les regidories de serveis municipals, sostenibilitat, mobilitat i policia local. L’àrea de Desenvolupament Urbà, Sostenibilitat, Via Pública i Habitatge estarà liderada pel regidor de Malgrat Ens Mou, Jofre Serret, que també repeteix com a primer tinent d’alcaldessa.
La regidora socialista Cinzia Valbonesi és la segona tinenta d’alcaldessa i gestionarà l’àrea de Presidència, Govern Obert, Atenció Ciutadana i Barris. Per la seva banda, el regidor del PSC, Agustín Marín, serà el responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Acció Municipal i tercer tinent d’alcaldessa. La regidora de Malgrat Ens Mou, Lurdes Borrell, serà la quarta tinenta d’alcaldessa i cap de l’àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones.
Els dos partits sumen vuit regidors quedant-se a un de la majoria absoluta del plenari. Així doncs, hauran de pactar amb altres forces polítiques en els temes clau.

Blanes ha presentat el cartell del Concurs Internacional de Focs d’Artifici. El concurs que enguany serà la 51a edició, se celebrarà el 21 i el 22 i del 24 al 26 de juliol. Com en edicions passades, els focs començaran a les 22.30h. La imatge del cartell d’aquest any és la guanyadora del Concurs Fotogràfic Focs i Festa de la passada edició.
Pel que fa als participants de la 51a edició del Concurs Internacional de Focs Artificial, el divendres 21 de juliol serà el torn de l’empresa italiana Pirotècnia Poleggi. El dissabte 22 de juliol encendrà la pirotècnia l’empresa d’Ourense Fuegos Artificiales Josman. Al dilluns 24 li tocarà a Pirotècnia Valenciana i el dimarts 25 de juliol, a la francesa Pirotècnia Mille et une Ètoiles. L’edició d’enguany del concurs la clourà l’empresa de Castelló Pirotècnia Martí.

Mataró acollirà el nou Hospital CreuBlanca Maresme. El nou equipament estarà ubicat al carrer Pablo Iglesias número 43, a l’antiga seu de l’edifici de Caixa Laietana. Segons informen des de CreuBlanca, està previst que el nou hospital de Mataró entri en funcionament després de l’estiu.
L’Hospital CreuBlanca Maresme oferirà cobertura sanitaria a més de 90.000 persones, com informa CreuBlanca en un comunicat. De fet, preveuen que aquesta població sigui la de localitats com el Barcelonès Nord, el Maresme, part del Vallés Oriental i la Selva.
En el mateix comunicat, CreuBlanca exposa que el nou hospital de Mataró podrà atendre la majoria d’especialitats mèdiques i quirúrgiques.
En esports, Lloret de Mar celebrarà la Lloret Night Trail aquest dissabte 1 de juliol. Enguany, la cursa nocturna que recorre trams del camí de ronda i dels boscos del municipi arriba a la vuitena edició. El recorregut, que ofereix una distància de 7 i una de 14 quilòmetres, acabarà a la platja amb una arribada envoltada de torxes.

– La 8a Lloret Night Trail començarà a les 21.30h davant de l’oficina de turisma, a l’avinguda de les Algeries. Per la distància de 7 quilòmetres, el preu de la inscripció és de 12€. Pel que fa a a distància de 14 quilòmetres, el preu és de 16€. Des de l’organització de la cursa esperen que l’edició d’aquest 2023 superi els 500 inscrits.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit