test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes torna a posar en marxa ‘Focs Accessibles’


L’Ajuntament de Blanes, i en el marc del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, torna a posar en marxa ‘Focs Accessibles’. Per segon any consecutiu el consistori blanenc ha habilitat espais reservats on persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir dels Focs de Blanes.

La idea de ‘Focs Accessibles’ va sortir l’any passat fruit de la reflexió que durant les nits de focs hi ha centenars de milers d’espectadors que es posen al llarg de la franja marítima. Això, tal com expliquen des de l’ajuntament, dificulta la visió des d’una cadira de rodes. Amb el suport de Minusvàlids Físics Associats (MIFAS), l’Ajuntament de Blanes aquest any ha creat dos espais.

D’una banda, s’ha habilitat un aparcament reservat al costat de l’antic Pavelló d’Esports. L’altre espai serà el tram del Passeig de S’Abanell que hi ha a tocar de la Plaça dels Països Catalans. Des de l’Ajuntament de Blanes apunten que l’emplaçament està ubicat a escassos metres de la zona de llançament del Concurs de Focs. Així, com apunten, és un “espai privilegiat per poder gaudir de les cinc nits d’espectacles pirotècnics”.

La novetat d’aquest 2023 respecte els ‘Focs Accessibles’ de Blanes de l’any passat és que s’ha instal·lat un WC per a persones amb mobilitat reduïda a la zona d’aparcament.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit