test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes reprèn els Focs aquest dilluns


Els Focs de Blanes tornen a celebrar-se aquest dilluns. Enguany, i en motiu de la celebració de les eleccions generals del 23J, el calendari dels Focs s’ha vist alterat. En concret, el dia 23 de juliol s’han suspès les actuacions. Així doncs, el calendari del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava ha sigut dels dies 21 i 22 i del 24 al 26 de juliol. Aquest dilluns, serà el torn de la Pirotècnia Valenciana que va guanyar les edicions del 2022 i la del 2019.

A més, els Focs de Blanes també es reprenen després que l’últim dia, el dissabte 22 de juliol, es produís un incident que va causar ferits. Dissabte a la nit, una vintena de persones van ser ateses pels serveis d’emergència després que alguns projectils de la pirotècnia Josman (Ourense) arribessin a la sorra de la platja i al Passeig Marítim.

En un comunicat, l’Ajuntament de Blanes va atribuir l’incident a “un possible error de càlcul de l’empresa” pel que fa a la càrrega d’artefactes el que hauria provocat que diversos focs aquàtics hagin arribat a la zona de públic.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit