Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Marc Buch, alcalde de Calella: “Som optimistes. És la primera vegada que veiem que es comença a treballar amb ganes”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, parlem amb Marc Buch, alcalde de Calella, sobre la reclamació de millores a la sortida de la C-32 i la connexió amb la N-II, anunciada aquest dimecres al migdia, al Departament de Territori.

Com apunta Buch, “és un tram que té molt de trànsit i a la nit presenta un punt perillós  principalment perquè no hi ha cap tipus d’il·luminació”. Davant d’aquesta situació, a la qual també s’hi suma l’augment de població de sanglars, els ajuntaments de Pineda de Mar i Calella han unit forces per fer una reclamació conjunta a la Generalitat. “Els dos municipis anem units i en la mateixa direcció”, apunta Buch.

La reclamació inclou “mesures viàries per reforçar la seguretat i evitar que hi puguin haver nous accidents”, sentencia l’alcalde de Calella. Tot i que apunta que el que s’ha plantejat és un primer esbós, tot i ser una demanda que fa temps que està sobre la taula, “és la primera vegada que veiem que es comença a treballar amb ganes, que hi ha diners”, diu. “Som optimistes”, apunta Buch, però “demanem que es tinguin en compte les necessitats reals del territori perquè sigui un projecte que realment necessita el territori”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit