test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Ajuntament de Lloret retirarà el radar de l’avinguda Vila de Blanes


L’Ajuntament de Lloret ha decidit fer marxa enrere i retirarà el radar de l’avinguda Vila de Blanes, que tanta polèmica ha generat en els darrers mesos. Segons fonts municipals, aquesta decisió té per objectiu “donar resposta a les peticions de la ciutadania”, tot i que l’equip de govern insisteix en què la voluntat no era recaptatòria, sinó que el radar es va situar per reduir la velocitat de la via.

En el lloc del radar, s’instal·larà un indicador de velocitat, que avisarà els conductors dels quilòmetres per hora als que circulen. A més, es reforçarà la senyalització a terra de la velocitat permesa, que és de 40 km/h.

Pel que fa a les sancions, l’Ajuntament ha encarregat a la Universitat Oberta de Catalunya un dictamen jurídic per buscar la viabilitat legal que permeti revocar les multes que el Consell Comarcal de la Selva no ha tramitat en uns terminis considerats com a raonables. Aquest dictamen detalla que hi ha diferents persones que han infringit en diverses vegades el límit de velocitat i que, un cop notificat per primera vegada, no ho han tornat a fer.

A banda, l’alcalde de Lloret sol·licitarà també un altre dictamen a la Comissió Assessora Jurídica de la Generalitat.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit