Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret de Mar aprova recuperar les competències per retirar les multes del polèmic radar


Lloret de Mar ha aprovat, en el ple d’aquets dilluns, recuperar la competència per poder revocar les multes provocades pel polèmic radar de l’Avinguda Vila de Blanes, que ja es troba inactiu. Ara mateix, aquesta competència està delegada en el Consell Comarcal de La Selva.

De moment, a través del ple, s’ha formalitzat la petició, que ara està pendent del dictamen d’una comissió jurídica assessora. En cas que sigui acceptada, l’Ajuntament recuperaria les competències per poder treure les sancions imposades. En concret, la voluntat de l’equip de govern seria la de retirar les multes que es van imposar de manera reiterada abans que la persona rebés la notificació de la primera infracció.

Segon ha explicat el portaveu de Junts per Lloret, Jordi Sais, es tracta d’una situació “injusta” i, en aquest sentit, ha assegurat que el consistori ho intentarà “fins a l’últim moment”. De moment, però, assenyala que cal esperar a la resolució de la comissió jurídica assessora.

“quan tinguem la resolució podrem determinar si això es pot tirar endavant. El que sí que farem serà intentar-ho fins a l’últim moment. S’ha creat una situació que no és justa, s’ha sancionat pel mateix fet a conductors i s’ha notificat abans que finalitzi el procediment sancionador”. (Jordi Sais, portaveu Junts per Lloret)

 

Aquesta mesura afectaria unes 5.000 multes, de les 20.000 que es van imposar mentre el radar estava actiu. Aquest punt en l’ordre del dia va generar un intens debat aquest dilluns, en el ple de l’Ajuntament de Lloret.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit