Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

José Ramon Baena: “La tria d’estudis universitaris és un moment de molta angoixa”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens hi ha acompanyat José Ramon Baena, director del Centre de Recursos Pedagògics de Blanes. Amb ell hem parlat sobre la tria dels estudis universitaris i les Segones Jornades d’Orientació Universitats Catalanes que se celebren a Blanes des d’ahir i fins demà.

Baena ha puntualitzat que aquestes jornades no només estan destinades a alumnes de Batxillerat o de Cicles Formatius sinó a “qualsevol persona que vulgui anar a la universitat l’any que ve”.

Les jornades van començar ahir amb la Universitat Autònoma de Barcelona, continuaran avui amb la Universitat de Girona i acabaran demà amb la Universitat Politècnica de Catalunya. Segons ha explicat Baena, els diferents centres “t’orienten, t’expliquen les seves característiques, els seus graus, etc. L’última part és una part de preguntes”.

Baena ha remarcat que el moment d’escollir els estudis universitaris és “un moment de molta angoixa”. Tot i això, el director del Centre de Recursos Pedagògics de Blanes ha fet una crida a la calma i ha recomanat als estudiants fer allò que realment els agrada, perquè “és el que funciona”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit