Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull les II Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes fins dimecres


Per segon any consecutiu, Blanes acull les Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes. Organitzades pel Centre de Recursos Pedagògics de la Selva, aquestes jornades estan adreçades, principalment, a l’alumnat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Maçanet de la Selva i Vidreres.

Les II Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes es van inaugurar ahir amb la ponència de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest dimarts, hi serà present la Universitat de Girona i demà dimecres, les jornades acabaran amb l’explicació de la Universitat Politècnica de Catalunya. Totes les xerrades són a les tardes, de 17h fins a les 18.30h al Teatre de Blanes.

L’objectiu d’aquestes jornades, segons el consistori blanenc, és que els i les estudiants puguin tenir més informació respecte el seu futur formatiu. De fet, al finalitzar cada explicació, s’obre un torn de dubtes perquè els representants del centre puguin resoldre els dubtes del assistents.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit