Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 17/01/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

Protecció Civil ha demanat extremar les precaucions per l’episodi de vent que està afectant Catalunya i ha activat també en estat d’alerta el pla Procicat per fort onatge, que pot arribar als 4 metres d’alçada. Ha informat que les darreres actualitzacions de les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya indiquen que aquest dimarts el vent generalitzat s’intensificarà, per la qual cosa ha decidit mantenir en fase d’alerta el pla Vencat. Aquest fenomen anirà acompanyat de nevades al Pirineu i un descens de les temperatures de cara a dimecres.

Vidreres rebrà més de 138.000 euros per potenciar el turisme al municipi. Es tracta d’una part dels 2,8 milions dels fons Next Generation que rebran un total de 14 municipis de la Selva Interior per potenciar o consolidar recursos turístics lligats al patrimoni i la natura. En el cas de Vidreres, l’ajuntament actuarà en la creació de recursos digitals per a la interpretació del patrimoni municipal com el Castell de Sant Iscle, el Ranxo de Vidreres o les masies i cases històriques del municipi, entre altres. També es contempla la instal·lació de punts de recàrrega ràpida de vehicles, punts de recàrrega de bicicletes i patinets elèctrics i punts d’ancoratge segur de bicicletes.

– I Blanes acull fins demà dimecres les segones Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes per a alumnes de la Selva. Es tracta d’una experiència adreçada als alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior de Blanes, Lloret, Tossa, Maçanet i Vidreres a través de la qual els nois i noies poden obtenir informació de l’oferta universitària. Per aquest dimarts hi ha prevista la presència d’un representant de la Universitat de Girona i per demà un de la Politècnica de Barcelona. L’activitat es desenvolupa per les tardes al Teatre de Blanes.

– En clau d’esports us expliquem que Buba Sabaly, Ivan Moreno i Óscar Martínez han estat els guanyadors de la 34a edició de la cursa Marimurtra disputada a Blanes aquest passat diumenge. Sabaly s’ha imposat en la cursa de 20 quilòmetres, Ivan Moreno en la de 15 i Òscar Martínez en la de 10. La classificació femenina ha estat liderada per Elisabet Martin en la distància de 20 quilòmetres, Sara Sanante en la de 15 i Anna Krystyna Luty en la de 10. En total han participat prop d’un miler de corredors i corredores.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit