test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Govern consultarà els municipis i consells comarcals sobre les necessitats de formació professional


El Govern de Catalunya impulsa una consulta entre els municipis i consells comarcals per conèixer les necessitats de formació professional reals que hi ha al territori, així com les demandes del teixit productiu.

La consulta es farà el 10 de febrer i és inèdita en la història de les polítiques públiques de formació i qualificació. Aquest treball s’impulsa amb l’acord de les entitats municipalistes Associació Catalana de Municipis (ACM) i Federació de Municipis de Catalunya (FMC), membres del Consell de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

L’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya s’ha marcat l’objectiu d’analitzar l’evolució futura del mercat per planificar les actuacions que calen per donar resposta a les noves necessitats formatives. I per fer-ho es tindrà en compte els resultats dels informes territorials i sectorials.

La finalitat és prendre decisions sobre la planificació dels serveis bàsics: la informació i orientació, la formació professional i l’acreditació de competències professionals.

La consulta està organitzada conjuntament amb la Secretaria de Governs Locals i de Relacions amb l’Aran a través de la plataforma MUNICAT.

Foto: Escola Sant Josep de Sant Hilari (Aj. Sant Hilari)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit