test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Aquest dilluns comencen les obres de reparació de la carretera a Arbúcies


Les obres de manteniment i reparació de la carretera Gi-550 i Gi-543, dins del tram urbà del municipi d’Arbúcies comencen aquest dilluns 19 de juny. En concret, aquestes obres consistiran en la reparació de les zones en què el ferm està malmès o hi ha flonjalls. Així, els treballs seran de fresat, retirada del ferm en mal estat; i de reposició, amb una nova capa. Posteriorment es reposarà la senyalització horitzontal. Aquestes obres es faran en els dos quilòmetres de la travessera urbana d’Arbúcies.

Des de Territori apunten que el tram de carretera a Arbúcies en obres quedarà afectat per talls intermitents del carril. Així i tot, expliquen que es podrà seguir circulant amb una afectació “mínima” amb talls d’entre cinc i deu minuts en horari de vuit del mati a set de la tarda.

Aquestes obres de reparació de la carretera a Arbúcies s’inclouen dins d’un contracte del Departament de Territori dotat amb 23,5 milions d’euros que també contempla actuacions als municipis de Vidreres, Girona i Bianya. L’actuació d’Arbúcies té un cost de 76.000 euros. Territori preveu que les obres de reparació tinguin una durada de quatre dies i estiguin enllestides el proper dijous 22 de juny.

Foto: Departament de Territori

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit