Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

250 alumnes s’han presentat a la 2a edició d’AMIC-Directes

Segons l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), aquests alumnes provenen de 25 centres educatius d'arreu dels Països Catalans.


La segona edició del concurs de creació de contingut audiovisual en directe i en català a través de la plataforma Twitch, AMIC-Directes, compta amb més de 250 participants. Segons l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), aquests alumnes provenen de 25 centres educatius tant de Catalunya, com també de les Illes Balears i el País Valencià.

Des del 16 d’octubre, els participants en el concurs d’AMIC-Directes estan publicant els seus directes en una de les dues categories presentades: actualitat o e-sports. A més, els i les estudiants també compten amb recursos tècnics i amb el mentoratge i suport de diversos streameres catalans. Més concretament, en aquesta segona edició d’AMIC-Directes hi participen com a mentores Susana Pérez (@SimmerValenciana) i Èlia Periwinkle (@eliaperiwinkle). Tot i això, altres creadors de contingut en català com Aitor Muñoz (@lletivi), El Racó del Manga (@elracodelmanga), Albert Roig (@alroig) o Gal·la Martí (@galetamt), també són part de l’edició d’enguany.

Els participants d’AMIC-Directes tenen fins el 4 de desembre per publicar el seu directe a la pàgina web. A partir d’aquella data, el jurat valorarà l’execució, qualitat i originalitat dels directes. El veredicte es farà públic a finals del mes de febrer.

AMIC premiarà els tres millors directes en cada categoria: actualitat i esports, i al docent més motivador del concurs. El premi serà un xec regal per a bescanviar en material audiovisual i escolar.

 

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit