Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xavier Amor serà diputat adjunt d’Esports a la Diputació de Barcelona


Xavier Amor, l’alcalde de Pineda de Mar, serà el diputat adjunt d’Esports a la Diputació de Barcelona. El socialista ha sigut nomenat durant el ple de cartipàs que s’ha celebrat aquest dimecres.

Amor s’ha mostrat content que la també socialista Lluïsa Moret, presidenta de la Diputació de Barcelona, li hagi confiat l’àrea d’Esports de la Diputació. L’alcalde de Pineda ha destacat que aquesta àrea treballa diversos aspectes, des de l’esport base, els equipaments o els esdeveniments. Així, també ha remarcat que la seva feina serà d’equilibri entre grans esdeveniments esportius i l’esport “base, femení i adaptat”. A més, Amor ha explicat que liderar l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona és una oportunitat per seguir creixent com a administrador públic.

“Doncs jo penso que és una gran oportunitat per anar creixent com a gestor i administrador públic d’un tema tan important com l’esport a Barcelona, tenint en compte que tenim la ciutat de Barcelona, que al final és la marca dels grans esdeveniments esportius.”

Altres maresmencs presents al govern de la Diputació de Barcelona són l’alcalde de Premià de Mar, Josep Triadó, com a vicepresident setè; i el mataroní Xesco Gomar, que lidera l’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda.

Imatge: Xavier Amor (esquerra) durant la presentació del nou govern de Pineda

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit