Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xavier Amor presenta el govern de Pineda pel mandat 2023-2027


L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor (PSC), ha presentat aquest dimarts el govern municipal per al mandat 2023-2027. Amor va ser el guanyador de les eleccions municipals del 28-M amb majoria absoluta amb 13 regidors dels 21 que té el plenari.

El nou govern municipal de Pineda de Mar s’estructura en quatre grans àrees: Governança i Planificació, Desenvolupament urbà i sostenible; Promoció Econòmica i Ciutat Saludable i Qualitat de Vida. Aquestes quatre àrees, de les quals dependran un total de 15 regidories, estaran comandades per Silvia Biosca, Sandra Pérez, Santiago Macip i Verònica Rebollo.

L’alcalde explica les línies mestres de la nova organització política del consistori:

 

“Hem volgut concentrar en aquestes quatre àrees, que tindran una tasca de coordinació de les quinze regidories. Hi ha una primera àrea de governació i planificació que recau en la primera tinent d’alcalde a més a més de la coordinació del govern, que són els temes més estratègics. Després tenim desenvolupament urbà i sostenible que recau en la Sandra Pérez, promoció econòmica i ciutat saludable que és el Santiago Macip i qualitat de vida que és la Verònica Rebollo. I a partir d’aquí tot l’Ajuntament a les seves esquenes. I intentant fer una feina molt de coordinació. Per això hem nomenat també un coordinador general de l’Ajuntament perquè volem que la part política i la tècnica tinguin la mateixa estructura. Per tant, també hi haurà quatre caps tècnics que coordinaran la resta dels treballadors”.

Xavier Amor ha reconegut que l’avançament de les eleccions generals al juliol ha influït en la rapidesa de la presentació del cartipàs:

 

“La meva pressa respon a dues coses. El resultat important que ens donava que no havíem de fer pactes postelectorals i centrar-nos en la organització. I com veieu, dos dies després de prendre possessió estem presentant el nostre organigrama precisament perquè en dos dies ens ficarem en una campanya i el que vull és que els regidors comencin a treballar perquè la ciutat ho mereix”.

El ple on s’ha d’aprovar la nova estructura del govern pinedenc està previst per al mes de juliol.

Foto: Xavier Amor i Silvia Biosca (JLV)

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit