test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme senyalitzarà un eix turístic de la costa


El Maresme senyalitzarà un eix turístic de la costa de la comarca. L’objectiu és actualitzar i millorar les indicacions ja existents, que en molts casos han quedat ja obsoletes.

La Gerència de serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme han començat ja els treballs del projecte de senyalització. En aquesta primera fase es revisaran quins senyals cal instal·lar i a quines ubicacion. A més, amb la nova senyalització també s’anunciaran quins són els trams perillosos. Així mateix, a banda dels itineraris que es puguin fer a peu, també es tindrà en compta la intermodalitat entre la bicileta i el tren. La previsió és que entre finals del 2023 i principis de 2024 els senyals puguin instal·lar-se.

La senyalització de l’eix turístic de la costa del Maresme arriba després de demandes dels municipis costaners de l’Alt Maresme. Aquests són els que més turisme acullen i reclamaven aquest tipus de camins. Així, l’any 2021, la Diputació de Barcelona va començar a redactar aquest projecte.

Amb aquest projecte també s’aprofitarà senyalitzar amb fites de seguiment la Via Marina del Camí de Sant Jaume. Aquest recorregut resegeuix la costa i uneix la ciutat de Girona amb Barcelona recuperant el traçat de l’antiga Via Augusta.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit