Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sils celebra una nova edició del Tocs de Flor aquest cap de setmana

Se celebrarà la 56a Exposició de Flors, la 25a Fira de Sant Ponç i la 20a Festa de Sant Isidre, entre altres activitats


El municipi de Sils celebra el Tocs de Flor 2024 aquest cap de setmana. L’esdeveniment, aquest any, aglutina la 56a Exposició de Flors, la 25a Fira de Sant Ponç i la 20a Festa de Sant Isidre, entre altres activitats que es faran del 17 al 19 de maig.

El Tocs de Flor arrencarà divendres a la tarda amb el recull de poemes visuals ‘Entre Flors i Natura’. La mostra anirà a càrrec de Toni Fanlo.

Dissabte al matí, la sala cultural La Laguna acollirà tallers i jocs de fusta tradicionals. Al davant de l’Ajuntament de Sils, a les 11.30 h, es farà la inauguració de l’Exposició de Flors. Seguidament hi haurà una exhibició de dansa amb Carisma Escola de Ball i una rua amb Xivarri, que anirà fins als Jardins Dexeus. Allà, a partir del migdia, alumnes de l’Escola de Música oferiran un concert. De cara a la tarda, el passeig Sants Cosme i Damià acolliran l’espectacle infantil ‘Fem una festa?’ amb Jordi Tonietti i companyia. Al mateix lloc també es farà un concert amb el grup Mètode 3, un espectacle de foc amb els Cremats de Sils i una sessió de DJ residents de la discoteca Millennium.

Pel que fa a diumenge, al matí hi haurà la 5a Marxa Solidària a benefici d’Oncotrail. Sortirà de davant del Centre Cívic. També al matí, al passeig Sants Cosme i Damià, es farà la plantada de tractors. Aquests es beneiran i després faran una comitiva fins al veïnat de la Barceloneta, on es farà l’entrega de premis. A més, a La Laguna, es farà un matí amb l’espectacle infantil ‘Recontes’ amb Pantomima i una lectura de contes.

Diumenge al migdia, als Jardins Dexeus hi haurà un concert amb Noriko i Ferran i un vermut popular. De cara a la tarda, al passeig Sants Cosme i Damià es farà una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà. També a la tarda, davant de l’ajuntament, actuarà l’esbart El Cabirol i es farà l’entrega de premis de l’Exposició de Flors.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit