Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda apuja l’IBI i altres taxes pel 2024

Les ordenances fiscals del 2024 han rebut els vots a favor del PSC, Pineda en Comú Podem i del PP. En contra hi ha votat Junts per Pineda i, ERC s'ha abstingut. 


L’Ajuntament de Pineda de Mar ha aprovat les ordenances fiscals pel pròxim exercici del 2024. Així, el consistori, que des del 2016 no feia cap pujada en impostos i taxes, ha aprovat un increment de l’Impost de Béns Immoble (IBI) i d’altres taxes i impostos. L’augment més destacat és el de l’IBI: el coeficient pel seu càlcul passa d’un tipus impositiu del 0,63 al 0,79.

Les ordenances fiscals del 2024 han rebut els vots a favor del PSC, Pineda en Comú Podem i del PP. En contra hi ha votat Junts per Pineda i, ERC s’ha abstingut.

Des de l’Ajuntament de Pineda afirmen que aquest increment de les taxes i impostos servirà per “equilibrar les finances municipals” i per seguir “garantint els serveis municipals”. Així, com expliquen des del consistori, no s’apujaran els preus de les usuàries i usuaris en serveis com els educatius o de lleure.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit