Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet celebra la 32a Fira de Pagès i Artesania aquest cap de setmana


Maçanet de la Selva celebra una nova edició de la Fira de Pagès i Artesania aquest cap de setmana. Enguany, l’esdeveniment arriba a la 32a edició. A banda de l’espai firal, que aquest any s’ha ampliat amb tres carrers més i que tindrà una setantena de parades, del 4 i 5 de maig també se celebraran exposicions, xerrades o demostracions.

La Fira de Pagès i Artesania de Maçanet arrencarà dissabte amb l’obertura de l’espai firal. A més també s’obriran dues exposicions: La sega i el batre, a Can Trinxeria, i Com si fos ahir de Ruben Garcia, a Can Sagrera. Al matí de dissabte també hi haurà els Gegants, la família Banús-Mateu i el Pubillatge. A més, també es farà una xerrada de l’ofici de pagès amb Josep Gispert.

A la tarda, es farà una cercavila amb els Gegants de Maçanet i amb les colles de Tuïr, Perpinyà, Arbúcies, Calella, Dosrius i Tordera. També es podrà visitar l’exposició fotogràfica Camins de Rafael Bosch al local del grup de música i teatre El Gínjol. A Can Sagrera es farà una demostració de l’ofici de folrar botons, amb Jaume Fors. La Sala TrinxArt acollirà una xerrada sobre la sega i el batre, amb Mireia Banús i Josep Boet. Al vespre, l’espai gastronòmic El Paller acollirà el concert ‘nit de Rumba’ amb el JAG.

Pel que fa a diumenge, al Camp d’en Cinto hi haurà la 25a Tractorada. Durant tot el dia també es faran demostracions d’oficis i, a més, també hi haurà una trobada de puntaires. A Can Sagrera es farà una xerrada de l’ofici de ferrer amb Xavier Vergés i una altra de l’ofici de fuster, amb Joaquim Roca. A la tarda, La Societat acollirà la II Trobada de Corals de la plana de la Selva. Hi participaran les corals d’El Gínjol i Joventut de Maçanet, la Silene de Sils i la Veus de Caulès de Vidreres.

La Fira de Pagès i Artesania de Maçanet es tancarà a les 20 h.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit