Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Institut Serrallarga de Blanes serà el segon centre de Girona amb un curs de tècnic en construcció


L’Institut Serrallarga de Blanes serà el segon centre de les comarques gironines on es podrà fer un nou curs de tècnic en construcció. Aquest nou cicle formatiu de grau mitjà es podrà fer a partir del curs 2023-2024 i serà de 2.000 hores que es distribuiran en dos cursos acadèmics. Un cop superat els dos anys, els i les estudiants obtindran la Targeta Professional de la Construcció. 

Des de l’Ajuntament de Blanes apunten que l’incorporació d’aquest cicle formatiu respon a una demanda del sector de la construcció que, com apunten, actualment pateix insuficiència de nombre de professionals. Fonts del consistori expliquen que serà el Departament d’Educació de la Generalitat aportarà una dotació econòmica perquè es puguin adequar les instal·lacions al centre educatiu i per comprar el material necessari. També s’hi haurà d’incorporar tres professionals docents més. D’altra banda, aquest primer any el nou curs disposarà de 20 places per l’alumnat.

El nou curs de tècnic en construcció és una formació professional de nivell bàsic al qual hi poden accedir els alumnes que no han superat la ESO.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit