Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre de la Costa Brava Sud celebra 10 anys


El Teatre de la Costa Brava Sud celebra 10 anys. Aquest projecte que uneix el Teatre de Blanes amb el Teatre de Lloret de Mar amb una programació conjunta d’arts escèniques coordinada entre els dos municipis. El Teatre de la Costa Brava Sud va néixer amb la voluntat de visualitzar el potencial que té l’escena teatral al sud de la Costa Brava.

En motiu de celebrar el 10è aniversari del Teatre de la Costa Brava Sud, aquesta temporada estarà marcada per una programació farcida d’humor i comèdia.

Teatre de Blanes

La nova programació al Teatre de Blanes arrencarà el 6 d’octubre amb El Joc de la Veritat, escrita i dirigida per Miquel Murga. La protagonitzen dues parelles: Octavi Pujades amb Anna Senan i Cristina Dilla amb Roger Cantos. Tots quatre submergiran l’espectador en un joc d’embolics i passions.

La següent proposta tindrà lloc el 26 d’octubre. Serà Trash, un concert  hilarant a càrrec d’Yllana amb Toompak sobre les possibilitats del reciclatge. El 3 de novembre arribarà a Blanes Benedicta Televisió, de la companyia ‘Toma pa’ti’, una paròdia sobre els clàssics televisius que critica entre rialles els estereotips del món de la petita pantalla.

L’11 de novembre serà el torn d’Homenatge a Lole y Manuel’, protagonitzada per Alba Molina acompanyada al piano per Álvaro Gandul. Cartes d’Amor es podrà veure el 25 de novembre amb Àlex Casanovas i Llol Bertran. El monòleg Prohibido echarle cacahuetes al mono tanvarà la programació de la temporada al Teatre de Blanes. Interpretada per Salva Reina, l’obra es podrà veure el 6 de desembre.

Teatre de Lloret

Al Teatre de Lloret, la programació arrencarà el 14 d’octubre amb Els Secundaris, un bodevil que homenatja als actors i les actrius que no es recorden de la companyia Els Pirates Teatre.

La següent proposta serà Encuentro nocturno para tres, que es podrà veure el 22 d’octubre. L’1 de novembre serà el torn de Fitzory: Quatre dones al límit. Aquesta obra, producció de Bitó amb la col·laboració de Focus, Mola Produccions i Salewa, dirigida per Sergi Balbel compta amb la interpretació de Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla, Natalia Sánchez.

El 3 de novembre actuarà Pere Arquillué amb El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc. El 2 de desembre, al Teatre de Lloret es podrà veure Bèsties amb Marta Marco.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit