Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre de Blanes acull la comèdia ‘Benedicta TV’ aquest divendres

L'obra 'Benedicta TV', de la companyia Toma Pa'Ti, fa una divertida paròdia sobre els clàssics televisius del país, identificats per títols de programes coneguts per tothom.


El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud acollirà la representació de la comèdia Benedicta TV. Aquesta obra és el tercer espectacle de la programació professional de la temporada de teatre.

Benedicta TV, de la companyia Toma Pa’Ti, fa una divertida paròdia sobre els clàssics televisius del país, identificats per títols de programes coneguts per tothom. La companyia Toma Pa’Ti és una companyia d’arts escèniques i audiovisuals creada per joves actrius que van acabar els seus estudis i cuinen plegats les seves representacions. El seu objectiu és parlar a través dels seus projectes artístics sobre aspectes de la vida contemporània amb un ull crític.

Benedicta TV es representarà avui a les 9 de la nit. Les entrades es poden comprar de manera presencial el mateix dia de la representació a partir de les 8 del vespre o bé de dimarts a divendres –de 10 a 12’30 h del matí- a Casa Saladrigas (on només es pot fer el pagament amb targeta) o bé en línia.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit