Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pere Box, tècnic de Cultura de Blanes: “Treballar conjuntament pel Teatre de la Costa Brava Sud sumant les programacions ens enriqueix i ens dona molta més força”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens acompanyen Pere Box, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, i l’Amaranta Gibert, la directora del Teatre de Lloret. Amb ells hem parlat sobre la programació conjunta del Teatre de la Costa Brava Sud, una col·laboració que enguany fa 10 anys.

Pere Box ha valorat aquests 10 anys d’una manera molt positiva. “Responíem un repte de tenir dos teatres públics i teníem el perill de fer-nos una competència difícil. Havíem de gestionar-ho perquè fos viable per les dues parts”, ha explicat. Una idea que comparteix Amaranta Gibert. “El fet de sumar dues programacions ens situa més amunt en el mapa de les programacions de Catalunya”, ha dit Gibert. “Com a iniciativa, treballar conjuntament ens enriqueix i ens dona molta més força”, ha afegeix Box.

En aquesta línia, també ha apuntat que al Teatre de la Costa Brava Sud encara li queda un llarg camí per recórrer amb programació conjunta. “Programem moltíssimes activitats amb totes les arts representades”, ha dit Box. Ara bé, tots dos han coincidit en la dificultat de programar per a un públic gran essent equipaments municipals. “És difícil programar perquè hi ha tantes sensibilitats com artistes”, ha apuntat Box. Gibert ha afegit que hi ha un repte: “intentar incloure i interpel·lar el màxim de públic possible perquè ningú quedi al marge”.

En aquests moments ja està en marxa la temporada de tardo del Teatre de la Costa Brava Sud i, de cara a la primera temporada del 2024, Box i Gibert han assenyalat que treballen en una programació conjunta concreta. La proposta és amb Roberto G. Alonso, però, com han dit, “falta tancar dates”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit