Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El Premi Zampa no és només quedar-se amb el guanyador, també volem donar visibilitat als finalistes per conèixer els seus projectes”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Edu Gisbert, organitzador del Premi Zampaglione de Fotografia.

Aquest premi, com ha explicat Edu Gisbert, un dels organitzadors, “neix com un homenatge al fotògraf Héctor Zampaglione”. “Va ser un referent que ens va traslladar l’amor per la fotografia”, explica Gibert. Així que, després de la seva mort l’any 2019 van impulsar aquests premis. “Volíem fer alguna cosa que anés en sintonia amb els seus criteris i el seu tarannà, alguna cosa per ajudar al col·lectiu del fotoperiodisme”, explica Gisbert.

Dins el món del fotoperiodisme, com ha explicat Gibert, hi ha alguns privilegiats que sí que en poden viure, “però la majoria ha de guanyar-se la vida a vegades en situacions de risc”. Així, amb el premi Zampa, el guanyador s’emporta 3000 euros.

Tot i això, Gisbert ha subratllat que aquest premi no busca que hi hagi un guanyador, “no volem quedar-nos només amb el premi, el que busquem és donar visibilitat als finalistes”. En aquest sentit, Gisbert ha explicat que el jurat selecciona 10 projectes finalistes i després, aquests, han d’exposar-lo davant del públic. “Busquem la interacció amb el públic, que conegui les històries els projectes”, ha dit.

La tercera edició del Premi Zampa de Fotografia se celebrarà aquest 18 de novembre a El Masnou.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit