test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Anna Surinyach guanya el premi Zampa amb ‘Mar de luto’


La fotògrafa Anna Surinyach guanya el Premi Zampa amb el seu projecte Mar de luto. Així ho ha decidit el jurat de la tercera edició del Premi de Fotoperiodisme Héctor Zampaglione, format pels editors i comissaris Arianna Rinaldo i Claudi Carreras i la fotoperiodista Sandra Balsells.

Mar de luto posa nom i cara a les vides perdudes al mar. El projecte combina la documentació dels rescats al mar amb la investigació periodística sobre la vida de les víctimes. Així, el projecte de Surinyach segueix la pista de les persones desaparegudes per arribar a les seves famílies i posa nom i cara a les persones empassades pel mar mentre busquen un futur millor.

Aquest projecte, a més, és una proposta multimèdia i multiformat. Recentment, s’ha estrenat a la plataforma 3Cat el pòdcast El Mar. El Mur, que explica les històries que vertebren aquest projecte.

El Premi Zampa és organitzat per l’Associació Fotogràfica del Masnou (FEM), l’Ajuntament del Masnou i la Fundació la Calàndria. A més, compta amb la col·laboració i el suport del Sindicat de la Imatge UPIFC, Photographic Social Vision, Diputació de Barcelona i Caption Magazine.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit