Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Jardí Botànic Marimurtra fa una crida a la ciutadania per ampliar el seu arxiu


La Fundació Carl Faust, gestora del Jardí Botànic Marimurtra, i l’Arxiu Municipal de Blanes col·laboraran en un projecte per ampliar el fons documental de la Fundació. Per aconseguir aquest objectiu, les dues entitats han fet una crida a la ciutadania per aconseguir nova documentació sobre el jardí. La idea és digitalitzar aquest nou material perquè passi a formar part del fons de la Fundació.

El projecte vol recuperar tota mena de material del Jardí Botànic. Així doncs, pretén recollir des de fotografies i documents, fins a filmacions, de persones que han tingut una relació amb el jardí. A més, tal com apunten des de la Fundació, el projecte també vol estrènyer el seu vincle amb Blanes.

Els documents es poden aportar a l’Arxiu Municipal de Blanes, situat al carrer Unió número 13, en horari d’obertura. La propietat d’aquesta documentació haurà de signar un contracte de sessió i, després d’escanejar el material, se li retornarà l’original. La Fundació organitzarà una visita guiada gratuïta al Jardí Botànic Marimurtra per totes aquelles persones que hagin participat en l’ampliació de l’arxiu.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit