test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Establiments de la Selva i el Maresme participaran a Benvinguts a Pagès La Festa el primer cap de setmana de juny

Hi participen tres establiments de la Selva i sis del Maresme


Tres establiments de la Selva i sis del Maresme participaran a Benvinguts a Pagès La Festa d’aquest 2024. Se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. Durant aquests dos dies, els visitants podran gaudir d’experiències agroturístiques entre restaurants, explotacions i activitats.

Aquest any, La Festa Benvinguts a Pagès celebra la seva novena edició i, per primera vegada, es demanarà un pagament simbòlic als visitants. Des de l’organització assenyalen que serà un import en concepte de reserva i per reivindicar la feina dels pagesos. Benvinguts a Pagès La Festa, se celebra de forma simultània arreu de Catalunya. En total hi ha programades 450 experiències agroturístiques. En aquestes hi participen prop de 100 explotacions, 160 allotjaments, 50 promotors d’activitats, 10 elaboradors i més de 150 restaurants. 

A la comarca de la Selva, hi participen els establiments Turisme Rural Mas Romeu i Mas Vilar Rural, d’Arbúcies. També el Mas Salom Turisme Rural, de Caldes de Malavella.

Pel que fa al Maresme, hi participarà Vila Arenys Hotel, d’Arenys de Mar; Cabanes Dosrius, de Dosrius; Esquis Fruits – Can Pins, d’Argentona; L’Hort d’en Dídac i Lasal del Varador, de Mataró. També Melmelària, melmelades d’autora, i Ca l’Andreu, de Tiana.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit