test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El nou govern de Tordera es dividirà en cinc àrees


L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias (Junts), ha signat el decret de distribució del nou cartipàs de l’ajuntament aquest dilluns. El nou govern de Tordera es dividirà en cinc grans àrees: Àrea General de Règim Interior, Economia, Serveis Personals, Serveis a la Ciutadania i Territori.

Aquest dijous 29 de juny se celebrarà la sessió plenària en què s’aprovarà el nou cartipàs municipal, s’assignaran els i les regidores delegades als diferents organismes autònoms i òrgans col·legiats.

Les cinc àrees del nou govern de Tordera

L’Àrea General de Presidència, presidida per l’alcaldessa Megias, qui també coordinarà Secretaria i Serveis Jurídics, es dividirà amb diferents regidories. D’una banda, la de Coordinació de Govern, OAC, Comunicació i Transparència, a càrrec del regidor i 2n tinent d’alcalde Pere Garcia. Garcia també estarà al capdavant de Recursos Humans. El regidor Rafa Delgado, que serà 1r tinent d’alcaldem coordinarà l’Àrea General de Règim Interior i, també, la regidoria de les TIC. D’altra banda, l’àrea d’Hisenda i Contractació estarà coordinada per la regidora Jenifer Jansa.

A l’àrea d’Economia, amb Pere Garcia al capdavant, s’hi ha inclós la regidoria de Fires. A més, Promoció de l’Activitat i Econòmica, conjuntament amb Inserció Laboral i Formació estaran designades al regidor Rafa Delgado. D’altra banda, Comerç i Mercats aniran a càrrec del regidor Aniol Canals.

L’àrea de Serveis Personals del nou govern de Tordera estarà gestionada per la 3a tinent d’alcalde, Toñi Garcia. La regidora Garcia també estarà al capdavant d’Esports i Gent Gran. Serveis Personals i Festes estaran coordinats per Aniol Canals. Pel que fa a Educació i Cultura, els coordinarà Pere Garcia. D’altra banda, Participació Ciutadana estarà coordinada per Rafa Delgado.

L’Àrea general de Serveis a la Ciutadania estarà coordinada per la 4a tinent d’alcalde, Nàdia Cantero. A més, aquesta àrea comprendrà tot allò que sigui Seguretat, Protecció Civil i Transport; també coordinades per la regidora Cantero. Pel que fa a Obres i Serveis, la regidora Bàrbara Vergés mantindrà la coordinació; i, Atenció Social i Consum, també mantindrà la seva designació la regidora Toñi Garcia.

Territori estarà encapçalat pel 5è tinent d’alcalde Xavier Pla que també coordinarà l’Entorn Rural i Pagesia. Medi Ambient, Energia, Sostenibilitat, Serveis Tècnics i Activitats anirà a càrrec del regidor Sergi Masó. Pel que fa Urbanisme i Patrimoni serà competència de la delegada serà la Bàrbara Vergés. Per altra banda, tots els temes relacionats amb Mobilitat i Accessibilitat, el regidor Rafa Delgado en serà el coordinador. La regidora Nàdia Cantero portarà la coordinació d’Educació Ambiental (Civisme) i la regidora Jenifer Jansa serà l’encarregada d’Habitatge.

Foto: Ajuntament de Tordera

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit