Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les obres del nou bloc quirúrgic de l’Hospital de Blanes encaren la recta final

L'ampliació suposarà quatre quiròfans nous, una àrea de reanimació amb onze lliteres, dos magatzems, una central d'esterilització, una sala d'espera i diverses àrees de treball


Les obres del nou bloc quirúrgic de l’Hospital Comarcal de Blanes encaren la recta final. Els treballs han tingut un cost de 6,1 milions d’euros. Aquest nou bloc quirúrgic cobrirà sanitàriament la Selva Litoral i l’Alt Maresme.

Les obres d’ampliació del bloc quirúrgic de l’equipament blanenc es van encetar el novembre del 2021. Amb els treballs, es construirà una nova planta sobre l’actual bloc. Aquí hi haurà quatre quiròfans nous. A més, també hi haurà una àrea de reanimació amb onze lliteres, dos magatzems, una central d’esterilització, una sala d’espera i diverses àrees de treball.

A banda de l’ampliació, el projecte també inclou la renovació de l’accés principal de l’Hospital Comarcal de Blanes. Entre els canvis que s’han introduït, hi ha l’eliminació de l’estany, transformat en una plaça enrajolada amb paviments, amb una pèrgola de nova creació paral·lela al trànsit d’accés, proporcionant d’aquesta manera ombra i aixopluc.

Aquestes obres, amb un pressupost de 6,1 MEUR, han estat finançades pel Servei Català de la Salut. De fet, divendres, el conseller de Salut, Manel Balcells, va visitar l’Hospital de Blanes per conèixer l’estat de les obres.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit