Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

10 joves menors de 30 anys en atur treballaran al Consell Comarcal del Maresme

Durant 12 mesos treballaran a l'ens comarcal per adquirir experiència professional


El Consell Comarcal del Maresme ha contractat a 10 joves de la comarca, tots menors de 30 anys i amb formació universitària, que estaven en situació d’atur. Durant aquest any, treballaran en diferents departaments de l’ens comarcal amb l’objectiu d’adquirir experiència en el seu àmbit formatiu i facilitar la seva futura ocupabilitat.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa Primera Experiència Professional en l’Administració Pública. De fet, aquest projecte s’inclou dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Aquest pla és finançat per la Unió Europa, Next Generation EU i el Servei d’Ocupació de Catalunya. Amb aquest programa, l’ens vol contribuir a facilitar la inserció laboral de les persones que han acabat una formació i sovint necessiten acreditar una experiència professional per poder accedir al mercat laboral.

Per formar part d’aquest programa, la desena de joves seleccionats han superat diferents fases de selecció. Tenint en compte la formació de cadascú, s’han repartit en diferents departaments del Consell. Així, 3 de les persones contractades desenvoluparan la seva feina en espais relacionats amb l’economia verda i 2 amb la digitalització de serveis. Els 5 joves restants estaran adscrits a serveis de gestió i d’atenció a les persones.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit