Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Unes obres a l’estació d’Ocata reduiran serveis del Masnou a Mataró els caps de setmana


Renfe iniciarà dissabte vinent una nova fase de les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació d’Ocata. Durant els caps de setmana, aquests treballs obligaran a circular en via única al pas per aquesta estació i es limitarà la capacitat operativa del servei de l’R1. Així, entre El Masnou i Mataró hi haurà una oferta de 3 trens per hora i sentit, el 75% de l’habitual. En canvi, es mantindrà el servei de 3 trens per hora i sentit entre L’Hospitalet i El Masnou, i de 2 per hora i sentit entre Mataró i Blanes/Maçanet. Durant la resta de la setmana es mantindrà l’oferta habitual. Els trens no faran parada a Ocata i un bus llançadora connectarà aquesta estació amb El Masnou.

Des del Masnou, els viatgers que habitualment fan servir l’estació d’Ocata podran desplaçar-se en els trens de l’R1 i l’RG1 tant en sentit Barcelona com cap al nord d’aquestes línies.

Les obres compten amb un pressupost de més de tres milions d’euros i entre les principals actuacions hi ha la construcció d’un vestíbul subterrani i la instal·lació de nous ascensors amb connexió directa entre vestíbul i andana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit