Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Una de les nostres vocacions és portar a la gent als cinemes, fer-los veure pel·lícules a les quals no estan acostumats i que vegin que també es poden fer coses amb pocs recursos”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanyen Albert Guinart i Anna Jimenez, director i coordinadora del Calella Film Festival. Hi hem parlat sobre l’edició d’aquest any del festival. 

Guinart apunta que l’edició d’aquest any, que serà la novena, serà una edició especial. “Vam triar la temàtica de Star Wars perquè volíem que fos un any especial, i Star Wars és una de les pel·lícules que ha tingut més impacte a la ciència-ficció contemporània del cinema. De fet, director i coordinadora avancen que per l’edició d’aquest any del Cinema Beach Festival hi haurà programada alguna pel·lícula d’Star Wars.

“Una de les nostres vocacions és portar a la gent jove als cinemes, que s’ha perdut, fer-los veure pel·lícules a les quals no estan acostumats, involucrar-los i que vegin que també es poden fer coses amb pocs recursos”, apunta el director.

Destaquen que una de les característiques d’aquest festival és que venen al festival la majoria dels equips de les pel·lícules que es presenten. A més, “ens concursen pelis diferents que a la resta de festivals”.

El director fa balanç i assenyala que “estem molt contents de rebre cada any més pel·lícules, amb més qualitat i de més llocs del món; ens estan arribant pelis de llocs que no ens haguéssim imaginat”. “El que volem és fer arribar aquest cinema amb tantes limitacions a la gent”, conclou.

 

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit