test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Calella Film Festival 2024 tindrà Star Wars com a protagonista

El festival se celebrarà del 2 al 9 de novembre


El municipi de Calella ha presentat aquest dissabte l’edició d’aquest 2024 del Calella Film Festival, el festival de cinema del Maresme. Coincidint amb el Dia Internacional d’Star Wars (4 de maig), l’organització ha explicat que el tema central d’aquesta edició serà l’univers creat per George Lucas.

El Calella Film Festival se celebrarà del 2 al 9 de novembre. Des de l’organització apunten que per aquesta setmana s’han preparat activitats per convocar als fans d’Star Wars a Calella. De fet, el mateix dia de la inauguració del festival, el 2 de novembre, es vol fer un dia de trobada dels seguidors d’aquesta saga de ciència-ficció. En aquest sentit, l’organització explica que l’entitat Star Wars Catalunya prepara una desfilada amb fans pels carrers de Calella.

D’altra banda, també expliquen que els alumnes de l’Institut Euclídes de Pineda de Mar, que estudien cinematografia, han preparat unes fotografies on situen a Calella diversos esdeveniments de l’univers d’Star Wars. Aquestes imatges es podran veure exposades a la sala Mozart.

Una edició per celebrar Star Wars

La presentació de l’edició d’aquest any del Calella Film Festival no s’ha fet el 4 de maig per atzar. Aquest és el Dia Internacional d’Star Wars perquè el missatge “may de force be with you” (“que la forá d’acompanyi”) fonèticament és molt semblant, en anglès, a “May the 4th” (4 de maig).

D’altra banda, aquest 2024 els fans d’Star Wars celebraren el 25è aniversari l’estrena de L’amenaça fantasma (Episodi I). Es tracta de la quarta pel·lícula de la saga, tot i que, cronològicament narra les primeres passes del viatge d’Anakin Skywalker.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit