Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Un centenar d’alumnes de l’Institut Serrallarga de Blanes han fet un servei comunitari per millorar l’estat del bosc del Jardí Botànic Marimurtra

L'objectiu del projecte és conèixer les diverses espècies de flora i fauna i, alhora, col·laborar en la millora de l'estat de conservació del bosc


Els i les alumnes d’ESO de l’Institut Serrallarga de Blanes han fet un servei comunitari al Jardí Marimurtra de Blanes. Durant tres dies han treballat al bosc del jardí amb l’objectiu de conèixer les diverses espècies de flora i fauna i, alhora, col·laborar en la millora de l’estat de conservació del bosc.

Els 119 alumnes del centre s’han dividit en grups per abordar la catalogació d’espècies, l’extracció de plantes invasores, l’arranjament de camins, la comunicació i la biodiversitat. Aquest darrer grup, per exemple, ha treballat construint caixes niu i les ha instal·lat en punts estratègics dels arbres per atraure ocells, que faran el control de plagues invasores.

Aquest projecte l’ha subvencionat el Departament de Sostenibilitat i Acció Climàtica de la Generalitat. A més, ha estat coordinat per Xatrac.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit