Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tres detinguts per un cultiu amb més de 700 plantes de marihuana en un xalet a Llagostera


La Policia Nacional ha desmantellat un cultiu amb més de 700 plantes de marihuana en un xalet aïllat de Llagostera i ha detingut tres persones. Els traficants havien instal·lat algunes mesures per protegir la plantació com un sistema de càmeres de videovigilància o la presència de gossos de races perilloses.

La Policia Nacional, en col·laboració amb les policies locals de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols van començar la investigació al setembre. Els investigadors van rastrejar els vehicles que utilitzava la xarxa de delinqüents per ubicar els habitatges on podrien tenir plantacions. Un altre indici van ser els informes tècnics del consum elèctric, que superava els 66.000 euros.

A dins la casa hi han localitzat un laboratori equipat per aconseguir collites exprés amb material com làmpades LED, ventiladors, extractors, estacions meteorològiques o fertilitzants. El registre s’ha saldat amb el comís de més de 700 plantes de marihuana en estat avançat de creixement i més de 4.300 euros en efectiu.

La Policia Nacional ha informat en un comunicat que l’operatiu ha suposat “un cop més” a organitzacions criminals provinents d’Europa de l’est i que s’han implantat a les comarques gironines per cultivar marihuana.

Foto: Policia Nacional

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit