Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Territori inverteix 1,1 MEUR en una nova rotonda a la GI-673, a Caldes de Malavella


El Departament de Territori invertirà 1,1 MEUR en la nova rotonda que es farà a l’accés a la urbanització Llac del Cigne de Caldes de Malavella. El conseller de Territori Juli Fernández i l’alcalde de Caldes, Salvador Balliu, han signat aquest dilluns el conveni que permetrà tirar endavant les obres a partir del mes de març.

Les obres s’allargaran fins al març i inclouen la construcció d’una nova rotonda i un vial d’accés a la urbanització el Llac del Cigne. Aquesta rotonda de 50 metres de diàmetre substituirà l’actual encreuament al quilòmetre 2,4 de la GI-673 que enllaça l’accés a la deixalleria municipal i la urbanització Can Solà Gros.

La remodelació preveu també incorporar els passos de vianants i els trams de vorera necessaris per a garantir el pas del veïnat dels dos nuclis situats a banda i banda de la GI-673. A més, s’adaptarà la xarxa de drenatge i d’enllumenat existents.

El conseller Juli Fernández ha explicat que l’objectiu és “millorar la seguretat i fer més fluid el trànsit”. És un tram per on circulen 8.200 vehicles diaris. Segons el conveni, Territori finançarà i executarà les obres i l’Ajuntament de Caldes de Malavella assumirà el nou vial que es construirà des de la nova rotonda fins al carrer de Llevant de la urbanització.

Imatge de la signatura del conveni (cedida pel Departament de Territori a l’ACN)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit