test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Julià de Llor i Bonmatí es prepara pel nou servei porta a porta


Sant Julià de Llor i Bonmatí ha donat el tret de sortida al nou servei de recollida porta a porta. Aquesta setmana s’han repartit els cubells de recollida al centre cívic. El nou servei de recollida de residus porta a porta es posarà en funcionament el pròxim 19 de setembre.

A la primera sessió de recollida dels cubells hi han acudit un total de 131 persones. Des del Consell Comarcal de la Selva valoren la jornada com un “èxit total”, tenint en compte que s’esperen 650 habitatges. Durant tota aquesta setmana i, també, durant la setmana vinent, els veïns i veïnes de Sant Julià de Llor i Bonmatí poden recollir els cubells de recollida al centre cívic del municipi. Pel que fa als comerços del poble, també podran recollir els seus cubells durant la setmana vinent.

Durant els últims mesos, l’Ajuntament de Sant Julià de Llor i Bonmatí, juntament amb el Consell Comarcal, ha realitzat sessions informatives per donar a conèixer el funcionament i els avantatges que suposa la incorporació d’aquest nou sistema de recollida de residus. De fet, el dilluns 5 de setembre va tenir lloc una xerrada informativa.

El nou sistema de recollida de residus porta a porta consistirà a dipositar els residus a la porta de casa correctament separats en orgànica, resta, envasos, paper i vidre. Tot i que, pel que fa al vidre, es preveu que se’n mantingui la recollida amb els contenidors del carrer. Per la resta, el Consell Comarcal de la Selva, a través de NORA,SA -l’empresa executora del servei-, retirarà tots els contenidors del carrer.

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit