Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Renfe millorarà els sistemes d’informació a 7 estacions de Rodalies de la Selva i el Maresme

Les obres permetran fer millores en megafonia, elements de visualització i els equips d’interfonia per permetre la comunicació de persones amb problemes auditius


Renfe ha licitat per 7,2 milions d’euros el contracte per al subministrament, instal·lació i manteniment dels sistemes d’informació al viatger a les estacions de Rodalies de Catalunya. El contracte preveu que les millores s’implantin fins a finals del 2025 en 31 estacions on els sistemes d’informació ja tenen més de 15 anys. A més, també es renovaran 14 estacions més que tenen un alt volum de viatgers. Les obres permetran fer millores en megafonia, elements de visualització (teleindicadors i monitors) i els equips d’interfonia per permetre la comunicació de persones amb problemes auditius.

A la Selva i el Maresme, les estacions amb sistemes antics que veuran actuacions de renovació són les d’Arenys de Mar, Blanes, Calella, Hostalric, Mataró, Riells i Viabrea i Tordera. A banda, arreu del territori també es renovaran les estacions de l’Aeroport,  Balenyà-Els Hostalets, El Clot, Castelldefels, El Prat, Granollers-Canovelles, Gualba, La Garriga, La Granada i La Sagrera-Meridiana. També L’Arboç, L’Hospitalet de Llobregat, Maçanet-Massanes, Martorell, Molins de Rei, Montmeló, Plaça de Catalunya, Sabadell Nord, Sant Vicenç de Calders, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa-Est, Vic, Viladecans i Vilanova i la Geltrú.

D’altra banda, les 14 estacions amb alt volum de viatgers renovaran els sistemes per tal de poder incrementar la funcionalitat en la informació a subministrar als viatgers amb dades. Aquesta catorzena d’estacions són Arc de Triomf, El Clot, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Gavà i La Sagrera-Meridiana. També les de L’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Plaça de Catalunya, Sabadell-Centre, Sabadell Nord, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.

El finançament d’aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència NextGenerationEU.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit