Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Raimond Franch: “La nàutica està en procés de canvi i falta gent jove per adaptar-se als nous reptes tecnològics”


Raimond Franch, director de COMASTECH, ens ha acompanyat al Matí360 de Ràdio Marina per parlar sobre una formació de mecànica nàutica que ha començat aquest any al Centre Politècnic Comas de Blanes.

Segons ha explicat Franch, el centre va néixer per donar formació tant tècnica com pràctica en un context on hi ha demanda de personal en el món de la indústria. La nova formació de COMASTECH en mecànica nàutica, tal com ha explicat Franch, és una formació professional dual de dos anys. És a dir, són dos anys de formació; “1400 hores de continguts molt dirigits al que necessita concretament el sector.”

El director de COMASTECH ha afirmat que, malgrat que l’entorn de la formació mecànica de cotxes i motocicletes ja està molt cobert, “falta molta oferta de formació en mecànica nàutica.” A més, Franch també ha fet l’observació que “com en molts oficis, tenim una manca de gent jove en un moment en què la nàutica està en un procés de canvi que imposa nous reptes tecnològics. Fa falta gent jove que pugui adaptar-s’hi”.

La nova formació de COMASTECH, segons ha explicat Raimond Franch, està associada amb l’empresa Yamaha, que subministrarà tots els equipaments. A més, la multinacional també donarà accés als estudiants d’aquesta formació a les seves proves de nivell per obtenir una titulació de tècnic de mecànica nàutica.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit