Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ràdio Marina, finalista dels Premis Carles Rahola pel programa dels Focs de Blanes amb audiodescripció


Ràdio Marina és un dels finalistes de la XIV edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local que atorga la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes. L’equip del programa, format per Daniel Mateu, Francesc Rabasco, Gemma Masó, Laura Llunell, Montse Rico, Núria Bahí i Josep Lluís Vidal, és finalista en la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio, Premi Miquel Diumé.

El jurat ha pres en consideració el programa especial que Ràdio Marina va emetre en directe el passat juliol coincidint amb el 50è aniversari dels Focs de Blanes i en el que es va descriure tot l’espectacle pirotècnic amb la col·laboració de la comentarista de la Fundación ONCE, Carme Guillamon. El jurat considera que la proposta de Ràdio Marina “narra molt bé una cosa impossible de veure per part de qui l’escolta”. El programa va comptar amb el suport de la Fundación ONCE, el Club de Vela Blanes i l’Ajuntament de Blanes.

Programa especial Focs de Blanes amb audiodescripció

La gala de lliurament de premis tindrà lloc el proper dimarts 21 de febrer a les vuit del vespre a l’Auditori de Girona. Enguany, els Premis Carles Rahola de Comunicació Local han comptat amb la participació d’un centenar llarg de treballs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit