Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 24/07/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

Lloret de Mar celebra la diada de Santa Cristina aquest dilluns 24 de juliol. La celebració de la diada de la patrona lloretenca és l’acte central de la Festa Major del municipi.
La diada de Santa Cristina arrencarà a primera hora del matí amb la passada dels obrers de Santa Cristina pels carrers principals de la vila. Aquesta passada anuncia la sortida a les 7.30 h de la processó i la tradicional processó marítima des del temple parroquial de Sant Romà fins a la platja de Santa Cristina per mar. En acabar se celebrarà la regata de llaguts S’Amorra i el tradicional estofat ofert als mariners, vogadors i autoritats convidades a la sortida de la missa a l’ermita de Santa Cristina.
La celebració de la diada de Santa Cristina de Lloret acabarà a les 19.30 h a la plaça de la Vila amb el tradicional Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes.

– Els Focs de Blanes tornen a celebrar-se aquest dilluns. Enguany, i en motiu de la celebració de les eleccions generals del 23J, el calendari dels Focs s’ha vist alterat. En concret, el dia 23 de juliol s’han suspès les actuacions. Així doncs, el calendari del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava ha sigut dels dies 21 i 22 i del 24 al 26 de juliol. Aquest dilluns, serà el torn de la Pirotècnia Valenciana que va guanyar les edicions del 2022 i la del 2019.
A més, els Focs de Blanes també es reprenen després que l’últim dia, el dissabte 22 de juliol, es produís un incident que va causar una vintena de ferits.

– L’Ajuntament d’Arbúcies ha regulat l’horari comerical dels establiments del municipi. L’objectiu, segons informa el consistori, és reduir els problemes d’aldarulls i d’ordre públic que provoquen a la ciutadania percepció d’inseguretat. A més, des de l’ajuntament apunten que tot plegat afecta a la convivència. Així doncs, s’ha establert que tots els comerços d’Arbúcies han de tancar en horari nocturn; entre les 10 de la nit i les 7 del matí.

– Miquel Noguer ha sigut reelegit president de la Diputació de Girona per quatre anys més. La votació s’ha fet aquest dimecres 19 de juliol al ple extraordinari de constitució pel mandat 2023-2027. Noguer ha sigut escollit a la primera votació amb el suport de 20 dels 27 diputats i diputades que integren el ple.
El, de nou, president de la Dipuatció de Girona, Miquel Noguer i Planas, és alcalde de Banyoles des del 2007. A la diputació, va sigut vicepresident des del 2011 i fins al 2018. Des de llavors, el de Junts per Catalunya, ha presidit la Diputació de Girona.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit